EGYÜTT AZ EGÉSZSÉGES BOLYGÓÉRT! ONLINE MEDITÁCIÓ minden hónap első vasárnap 14.00 óra

2

Az orleansi Sivananda Ashram közös meditációra hívja az embereket földünk egészségért minden hónap első vasárnapján vasárnap 14 órakor. Céljuk, hogy egyszerre egy időben minél többen, legalább százezren zengessük együtt az Om Namo Narayanaya mantrát. Amikor a világon egyszerre sok ember erős pozitív szándékot fogalmaz meg elméjében, ez enyhítheti, semlegesítheti a negatív gondolkodás, a tudatlanság és a kapzsiság által okozott káoszt és nyugtalanságot. Az Om Namo Narayanaya mantra segít bennünket a harmónia és béke megteremtésében. A Sivananda Asram meghív mindenkit, aki segíteni szeretne az emberiség pozitív jövőjének megteremtésében, hogy vegyen részt ebben a nagyszabású békemisszióban. Csatlakozzunk ehhez az erőfeszítéshez, hogy elmozdulást érjünk el a világtudatban. Meditációnk középpontjában minden lény egysége áll, beleértve otthonunkat, a Föld bolygót, valamint a globális felmelegedés iránti tudatosság növelése. Ha teheted, csatlakozz az akcióhoz vasárnap délután kettőkor!

Itt tudsz jelentkezni: https://sivanandaorleans.org/unite-for-a-healthy-planet/
A jelentkezés után azonnal kapsz egy levelet, amely tartalmazza az összes tudnivalót.
Készíts elő egy csendes, tiszta, rendezett területet magadnak a meditációhoz.
Ülj kényelmes meditációs testtartásban, és állj készen a kezdésre 14 órakor.
Szánj pár percet a test ellazítására.
Vizsgáld meg az esetleges feszültségeket, engedd el őket.
Összpontosítsd elmédet a két szemöldök közé vagy a szívedre, amelyik könnyebb számodra.
Lélegezz lassan és ritmikusan.
Képzeld el, vizualizáld a Föld bolygót. Érezd, hogy él és tudatos.
Csatlakozz a különféle életformákhoz: növényekhez, állatokhoz, emberekhez.
Küldj erős harmónia, együttműködés és béke érzést minden lénynek.
Ezután kezdd el hangosan énekelni, mondani az “Om Namo Narayanaya” mantrát, a világbéke és harmónia mantráját 15 percig.
Ezután meditálj további 15 percig, elmédben ismételve a mantrát, összhangban a lélegzettel. Folytasd a harmónia, a béke és az önzetlen szeretet sugárzását és energiáját minden lény felé.
Zárásként zengesd meg háromszor az OM mantrát, majd a „Loka samasta, sukhino bhavantu mantrát, melynek jelentése: Legyen minden lény boldog és szabad, és az én életem gondolataim, szavaim és cselekedeteim járuljanak hozzá ehhez a mindenki számára elérhető boldogsághoz és szabadsághoz. “
 A meditációt az Ashram youtube csatornája is közvetíteni fogja itt: https://www.youtube.com/channel/UCxMcZH30mCwvprRIn9ogkew
Az Om Namo Narayana mantrát pedig addig is gyakorolhatod például ennek a felvételnek a segítségével https://www.youtube.com/watch?v=b3dKUH3CB08 Köszönjük, ha csatlakozol.
Köszönjük, ha akár egy személyes üzenetben elmondod nekünk, hogyan hatott rád a meditáció.