Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

GYETVAI ANETT

GYETVAI ANETT HATHA JÓGA ÉS MEDITÁCIÓ

“A test az íj, az ászana a nyíl és a lélek a célpont.”

(BKS Iyengar)

Legyen bármilyen rövid vagy hosszú, menjen bármennyire rosszul vagy jól, minden egyes alkalom, amikor jógázom, testi-lelki megnyugvást, megújulást élek át. Önismereti és önbecsülési szempontból is rendkívül fontos számomra a jóga, rengeteget tanulok közben saját magamról és a világhoz való viszonyomról. – 5 év jógagyakorlás után ezen gondolatokkal jelentkeztem Nagy József és Brávácz Alexandra egy éves, 250 órás alap hatha jógaoktatóképzésére.

Sokáig nem tudtam, hogy a jóga nem csak a testet teszi hajlékonnyá, hanem az elmét is; sőt: elsősorban az elmét! Sokáig nem tudtam, hogy a jóga a kulcs, a zár pedig én magam vagyok. Egy hely, ahol találkozik a test, az elme és a lélek. 

Ma minősített hatha jógaoktatóként igyekszem átadni mindazt a tapasztalást és érzést, ami a jóga útján található. A hatha szóban a ha a napot, a tha a holdat jelenti, a nap és a hold jógája. Az életünkben egyszerre van jelen a nap és a hold, az aktivitás és a passzivitás, a cselekvés és az elengedés – mindebben pedig az egyensúlyt keressük. A hatha jóga során az ászanákban, a testhelyzetekben hosszabb, akár 1-2 perces bennenyugvás  jellemző, lehetőséget adva az elmélyültebb gyakorlásra. Az óráimra szeretettel várom az alapokkal ismerkedő és a gyakorlott jógázni vágyókat egyaránt.

óráim: 

Út a meditációhoz  hétfő 19.00-21.00

napindító jóga kedd és péntek 7.00-8.00

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga