Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

ÚT A MEDITÁCIÓHOZ

Meditacio


„A meditáció célja, hogy elmédet megpuhítsa, ezáltal irányíthatóbbá tegye, hogy eldönthesd, hogy épp koncentrálsz vagy ellazulsz, továbbá hogy megszabadulj a mentális zűrzavar zsarnoki fogságából.” (Matthieu Richard)

Ahogyan az LGT dal szól: mindenki másképp csinálja.
A meditáció nem egy torta, amit a tökéletes receptet követve megsüthetünk. Technikák vannak, útvonalak, amik elvezethetnek a meditációhoz.

Az út a meditációhoz óránkon páros hetek vasárnapján Tulipán Ági és Gyetvai Anett mutat be és tanít különböző meditációs technikákat.

Ági órái a kundalini jóga eszköztárából merítenek. Ágival rövid energetizáló gyakorlatokat és légzés technikákat alkalmazunk a meditáció előtt. 11 perc meditációval kezdünk, ahogy fejlődünk együtt, úgy emeljük az időtartamot 22, majd 31 percre. Mantra meditációval is dolgozunk. Használjuk a mudrák, bandák és a légzés erejét is a teljes elmélyüléshez vezető úton.

Anett tradícionális hatha jógát tanít, meditációs óráin többek között jóga nidrával, légzőgyakorlatokkal, koncentrációs gyakorlatokkal és mozgómeditációval is találkozhattok.


Az óra ára: 3000 Ft

Időpont: páros heteken vasárnak 19.00 óra

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga