Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

Fotó: Peka Roland

“A seb egy olyan rés, ahol fényesség hatolhat beléd.” – Rumi

A jóga számomra a gyógyuláshoz vezető út egyik alap köve. 2021-ben döntöttem el, az endometriózis miatt szükséges műtétem és cöliákia diagnózis után, hogy nemcsak magamon kívül fogom keresni a megoldást, hanem elkezdek befelé is figyelni. A Sarasvati Oktatási Központban végeztem el egy 250 órás női jóga képzést Závoczky Henriett és É. Nagy Zsófi vezetésével, akik tanításáért végtelenül hálás vagyok.

Szeretettel várlak egy biztonságot nyújtó, szeretetteli női körbe, ahol ciklus szerinti, stresszoldó, csípőhorpasz izom nyújtó, emésztést segítő, vagy éppen a flow jóga gyakorlása segítségével átmozgatjuk és kapcsolatot teremtünk az egész testünkkel. 
 
Óráim: 
Hétfő 19:00 – 20:30 Női jóga
 
 

A Jóga & én

2018-ban jógáztam először amikor Amerikában éltem. Rendszeresen jártam flow és ashtanga órákra. Beleszerettem teljesen. 🙂
 

Miután befejeztem a kosárlabdázást, kerestem egy másik mozgásformát. 2021-ben pedig elvégeztem a Sarasvati jógastúdióban a női jógaoktató képzést, hogy segítsem a gyógyulásomat az endometriózis miatt megtörtént műtétem után.

A testemmel való kapcsolódás. Fájdalomcsillapítás. Egyensúlyba kerülés. Szeretet.

Fekvő cipészpóz.

Amikor mindenen kattog az elmém és tudom, hogy gyakorolni szeretnék mindenképpen. Akkor nagyon nehéznek találom a ráhangolódást, de nekem általaban a légzésre figyelő gyakorlatok segítenek.

Sokak mondják, hogy nem elég hajlékonyak es inkább nem kezdik el. Egyáltalén nem kell hajlékonynak lenni (én sem vagyok az). Azt mondanám, hogy próbálják ki. Nagyon finom az a felfrissült testi-lelki érzet egy jógaóra után.

Fotó: Peka Roland

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga