Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

DEBRECZENI LILLA

Debreczeni Lilla vagyok, okleveles és minősített jógaoktató.

A hangterápiás hangszerekkel először a jóga kapcsán ismerkedtem meg, intuitív módon beleszőttem használatukat az relaxációk során óráim végén. Majd jött az igény a tudatos használatra, és az ehhez kapcsolatos tudás megszerzésére. Szilassy Katicánál, majd Bálint Györgyinél tanultam és tanulom most is a hangtálazást. Folyamatosan képzem és fejlesztem magam ezen a területen, egy igazi, szívbéli hobbi ez számomra.

 Hangszerkészletemet rendszeresen bővítem, hogy minél komplexebb élményt adhassak a klienseknek. Hangfürdőim során egy általános, harmonizáló “kezelést” adok a csoportnak, ami mindenkire jótékonyan hat és mindenki annyit vehet ki belőle, amennyire éppen szüksége van. Ha elalszol közben, nem probléma, valószínűleg erre volt a legnagyobb szükséged.

Azért szeretem a hangtálakat, mert rendkívül finoman hatnak a fizikai és lelki síkokra, nem agresszív, nem erős és nem invazív módon. Mindenki a saját állapotának megfelelően érzi a hatását. Kimagaslóan hatásosak a relaxáció terén, a hanghullámok rezgései szinte átmossák az embert. Szeretem ehhez a megfelelő környezetet is megteremteni. Nagy örömömet lelem benne, amikor biztonságos, kellemes és kényelmes teret teremthetek a vendégeknek, már a helyszín atmoszférájával is segítve a megnyugvást, ellazulást. Ez mind befogadóbbá tesz minket és elősegítheti az öngyógyító folyamatok beindulását. Fontos leszögeznem, hogy egy hangfürdő nem számít gyógyító kezelésnek, közérzetjavító, egészségtámogató, egészségfejlesztő célokra használható. 

Manapság egyre nagyobb az igény erre a műfajra, hiszen egy hangfürdő semmit nem “kér” a résztvevőtől. Nem kell figyelni, nem kell edzeni. Csak helyezkedj el kényelmesen, és magától történik minden. Egy fárasztó nap után is betérhetsz, hiszen nem fogsz jobban elfáradni tőle. Kellemes frissességre, vagy megnyugvásra lelsz majd. Sok szeretettel várlak a Hanumán Jógastúdióban kéthetente (páratlan hetek) vasárnaponként, 18.30-as kezdettel! A foglalkozás 60 perces.

 

Kérlek, akut betegen ne gyere hangfürdőre, vagy ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, esetleg aggályaid vannak az ellenjavallatok miatt, beszéljük meg előtte!

DEBRECZENI LILLA - HANGFÜRDŐ

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga