Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

TÓTH ORSOLYA - GERINCBARÁT JÓGA

Tóth Orsolya vagyok, hatha, gerinc, női, kismama, flow jógaoktató, gyógymasszőr fizikoterápiás és manuálterápiás ismeretekkel

Lelkünk lenyomatait hordja testünk és testünk állapotával éppúgy befolyásoljuk közérzetünket, mint fordítva. A törékenység elfogadása az egyik legnagyobb kihívás önmagunkkal szemben, hiszen a teljességre és az önmegvalósításra irányuló életünkben felmerülő fizikai vagy lelki gátak elismerése korunk tökéletes világában tabu témának számít. A tudatossághoz hozzá tartozik, hogy felismerjük egyéni adottságainkat, önmagunk korlátait vagy akár sebeink üzeneteit és megtapasztalhassuk saját elménk, testünk, erőnk biztosította lehetőségeket.

Szakemberként célom, hogy segíthessek neked, hogy megtaláld a megfelelő utat, saját erődből, saját kezedbe vehesd életed irányítását, meríts erőforrásaidból, nehezebb helyzetekben adaptívan alkalmazkodni tudj, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból.

Az órák tartása során törekszem az „ahimsza” avagy a „nem ártás” elvének tiszteletére, a nyugalom és az elfogadás biztosítására. A gyakorlás végén a néhány perces vezetett relaxáció lehetőséget ad a feszültségek testtudatosságon alapuló tudatos kezelésének elsajátítására.

Szeretettel várlak óráimon!

Gerincbarát jóga szerda 17.00-18.30

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga