Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

CIKLUSJÓGA NŐKNEK

Ezt a sorozatot azoknak a nőknek állítottuk össze, akik a menses idején rendszeresen rossz közérzetet tapasztalnak, kellemetlen, fájdalmas menstruációs görcsöket, vagy éppen pre-menstruációs szindrómát élnek át. Ennek nem kell feltétlenül így lennie! A jóga rendszeres, ha lehet napi szintű gyakorlásával a kellemetlen, olykor fájdalmas tünetek enyhíthetők, akár meg is szüntethetők.

A ciklus négy elemből áll.

Az első rész, amelyet szöveges bevezetővel és anélkül is felvettünk, kifejezetten a vérzés időtartama alatt javasolt.

A második rész a napüdvözlet, amelyet reggelente a ciklus bármely szakaszában gyakorolhatsz, kivéve a vérzés időszakát. A napüdvözletet kétféle verzióban is bemutatjuk, válaszd azt, mely hozzád közelebb áll!

A harmadik rész a menstruációs második szakaszára, a peteérésig ajánlott, amely általában a 16. 17. nap körül következik be.

A negyedik rész a peteérést követő időszaktól a vérzés kezdetéig szól. Ne feledd, a jóga nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és a terápiát, de támogatja a gyógyulást.

A gyakorlatok rövidek, bárki napirendjébe beilleszthetők 12-30 percet vesznek igénybe.

A ciklusjóga négy eleme 9000 Ft-ért a tied lehet!

Ajánlott: 14 éves kortól

A sorozat felvételről gyakorolható. Órarendünkben minden nap déli időpontra tudod foglalni, ezt követően kapod meg a linket.

Még több információ:

Oktató: Kun Zsuzsa

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga