Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

HANGFÜRDŐ

Kit ne töltene el csodálattal a tibeti hangtálak magasztos, misztikus, gyönyörű hangja és ereje?

A hangfürdőn a tálak által keltett rezgések közvetlenül hatnak az idegrendszerre és sejtekre, így oldják a feszültséget és szűntetik meg a  testi-lelki diszharmóniát egy kellemes, relaxált állapotban.

A hangtálak rendkívül finoman hatnak a fizikai és lelki síkokra, nem agresszív, nem erős és nem invazív módon. Mindenki a saját állapotának megfelelően érzi a hatását. Kimagaslóan hatásosak a relaxáció terén, mert a hanghullámok rezgései szinte átmossák az embert.

Nálunk megfelelő környezetben, biztonságos, kellemes és kényelmes térben fejezheted be a hetet, ott  ahol már a helyszín atmoszférája is segíti a megnyugvást, ellazulást. Ez mind befogadóbbá tesz minket és elősegítheti az öngyógyító folyamatok beindulását.

A hangfürdő nem számít gyógyító kezelésnek, de közérzetjavító, egészségtámogató, egészségfejlesztő hatása bizonyított. 

Egy hangfürdő semmit nem “kér” a résztvevőtől. Nem kell figyelni, nem kell edzeni. Csak helyezkedj el kényelmesen, és magától történik minden. Egy fárasztó nap után is betérhetsz, hiszen nem fogsz jobban elfáradni tőle. Kellemes frissességre, vagy megnyugvásra lelsz majd.

A hangfürdő során egy általános, harmonizáló „kezelésben” részesülsz, ami mindenkire jótékonyan hat, és Te is annyit vehetsz ki belőle, amennyire éppen szükséged van. Ha elalszol közben, nem probléma, valószínűleg erre volt a legnagyobb szükséged.

Sok szeretettel várlak a Hanumán Jógastúdióban kéthetente vasárnap páros heteken 18.00 órakor. A foglalkozás 60 perces.

Kérlek, akut betegen ne gyere hangfürdőre, vagy ha bármilyen gyógyszeres kezelés alatt állsz, esetleg aggályaid vannak az ellenjavallatok miatt, beszéljünk előtte!

A foglalkozás díja: 3500 Ft

Annak ajánlom, akinek vágya van elmélyedni magában. Akinek gyógyulásra van szüksége. Aki relaxálni szeretne. Aki feltöltődni vágyik. Aki pihenni szeretne. Aki szereti a zenét.

A hangfürdő a relaxálásban segít, ezáltal a stresszcsökkentésben van szerepe, illetve remek kiegészítője lehet bármilyen önismereti terápiának.

60 perc amikor semmi dolgod nincs! Helyezd magad kényelembe (fekve, ülve), takrózz be, párnázd alá ott ahol kell, hunyd be szemed!

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga