Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

ONLINE KISMAMA JÓGA

Mind a mama, mind a baba életében meghatározó hogyan telik a váradósság időszaka. Az édesanya és a baba kapcsolata az egyik legfontosabb kapcsolódás az életben.

Ez a csodálatos kilenc hónap elengedő arra, hogy két aprócska sejttől egy kis ember fejlődjön ki, illetve hogy a szülők felkészüljenek a baba születésére.

A kismama jóga foglalkozásokon a hagyományos hatha jóga gyakorlatokat végezzük a szükséges módosítássokkal, de megjelennek a természeti népektől átvett mozdulatok is.

A gyakorlatokkal a várandósság alatt megjelenő tüneteket lehet enyhíteni, adott esetben megszüntetni, de segítségükkel történik a szülésre való felkészülés is. A kismama jógában hangsúlyos szerepet kapnak az ízületek mozgékonyságának javítása, a gát izmainak megerősítése és a különféle légzőgyakorlatok.

A fizikai test fitten, erősen tartása mellett a relaxáció és a babával a kapcsolat megerősítése elmaradhatatlan része az órának.

A tapasztalat azt mutatja, hogy azok az édesanyák, aki kismama jógát gyakoroltak tudatosabban élik meg a váradósságukat, illetve magát a szülést is.

Az órák látogatása a 14. héttől ajánlott, azoknak a kismamáknak is, akik ezelőtt még nem jógáztak.

Időpont: szerda 14.30-16.00

Oktató: Kosik Ágnes

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga