Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

POST-COVID JÓGA MŰHELY

Mindazok, akik átestek a COVID-19 fertőzésen, nagyon különböző tünetekről számolnak be, amelyek nem múlnak el feltétlenül akkor sem, amikor a vírus már eltávozott a szervezetből. Sokan légzési nehézségekről, mások szorongásos tünetekről, vagy épp krónikus fáradtságtól számolnak be.

Workshopunk segítségével és ezt követően kitartó, rendszeres gyakorlással látványosan javíthatunk állapotunkon!

Ezt a foglalkozást azoknak állítottuk össze, akik átestek a COVID-19 fertőzésen, már tünetmentesek, de úgy érzik, egészségük nem teljesen állt helyre a betegség után.

A workshop hasznos lehet azoknak is, akik szervezetük immunitását szeretnék növelni, és azoknak is, akik alapbetegségük (pl. magas vérnyomás)  miatt a megbetegedés  fokozott kockázatának vannak kitéve.

Ha egyszerűen csak szeretnéd fizikai, pszichés, mentális és spirituális  egészségedet javítani, ehhez is számos jó technikát sajátíthatsz el. 

A jóga teljes eszköztárával, a helyes légzés elsajításával, testgyakorlatokkal (ászanák) és légzőgyakorlatokkal (pránajáma), valamint relaxációval és a meditáció egy sajátos fajtájával, a jóga nidrával dolgozunk egészségünk helyreállításáért. 

A workshopon megtanulunk olyan rövid 15 – 30 vagy 45 perces gyakorlatosorokat is, amelyek könnyen beilleszthetők bárki napirendjébe.

A workshop elsődleges célja a légzőrendszer, a szív- és érrendszer, valamint  az immunrendszer egészségének helyreállítása.

Részvételi díj 10.000 Ft

Előzetes jelentkezés a részvételi díj befizetésével együtt lehetséges!

 

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga