Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

NŐI JÓGA

A jógát eredetileg férfiak fejlesztették ki férfiaknak.

A női jóga viszonylag újabb keletű, egy alkalmazott jóga, amely középpontjában a női szervek és a női ciklus állnak.

A női lét csodálatos, de olykor bonyolult, akár nehéz is lehet, hiszen a mai világban a nőket sokféle kihívás éri: teljesíteni kell a munka világában, anyaként, társként…a legkülönbözőbb szerepekben ugyanolyan jól. Ehhez mozgósítani szükséges a belső erőforrásokat, megtalálni magunkban Shaktit, a női erőt.

A női erőt, ami képes hegyeket megmozgatni, de közben mégis lágy, értéket teremtő és folyamatosan változik, átalakul.

A női jóga órán kapcsolódunk a bennünk élő Shaktival, felébresztjük ezt az ősi erőt nőtársaink támogató körében. A gyakorlás során előtérbe kerülnek a csípőt átmozgató ászanák, energetikai fókuszban pedig a szakrális csakra. Az óra intenzitását a Hold aktuális állásához igazítjuk, ezzel is erősítve a kapcsolódást a természettel, annak érdekében hogy újra harmóniába kerüljünk azzal.

Időpontok: 

Hétfő 19:00-20:30 Oktató: Bognár Hanna

Bognár Hannával (hétfő)

Nőknek, akik szeretnének a testükkel és lelkükkel kapcsolódni egy biztonságos, szerető közegben.

Megerősít mentálisan, a jógaászanák és a pránajáma lenyugtatják a mellékveséket és az idegeket, segítik a hormonegyensúlyt, lazítják a hasizmokat, és serkentik a vérkeringést. A menstruációs görcsök kiiktatásában is segíthet.

Egy biztonságos női körben beszélgetünk az adott óra témájáról (intimitás, transzformáció, megújulás, menstruáció stb.) Majd különböző légzéstechnikákkal hangolódunk, utána együtt gyakorlunk és ciklus szerinti ászanasort, vagy fájdalomcsillapító feladatsort, vagy stresszoldó gyakorlatokat csinálunk meg együtt. Vagy éppen a bennünk élő vad/szabad nő archetípussal kapcsolódunk. Az óra mindig vezetett relaxációval vagy meditációval fejezzünk be.

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga