Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

FELVÉTELRŐL ELÉRHETŐ ÓRÁINK

"ALTATÓ" - alvást segítő jóga 30 percben felvételről

Könnyed jógapózokkal lazítjuk el testünket, egyszerű légzőgyakorlatokkal nyugtatjuk meg elménket és felkészítjük a pihentető, jó minőségű alvásra. A gyakorlatok az idegrendszer frissítését célozzák, a test-légzés-elme kapcsolatára alapozva. Rövid gyakorlás fél órában.

Óránkat felvételről éred el.   Órarendünkben bármely szombati napra kattintva megtalálod ezt az óratípust. Válaszd ki a kívánt órát, válaszd ki azt az összeget, amelyet fizetni tudsz és már küldjük is a linket, amely segítségével tértől és időtől függetlenül gyakorolhatsz. 

 

Oktató: DEBRECZENI LILLA

CIKLUSJÓGA NŐKNEK 4 RÉSZBEN FELVÉTELRŐL

Ezt a sorozatot azoknak a nőknek állítottam össze, akik a menses idején rendszeresen rossz közérzetet tapasztalnak, kellemetlen, fájdalmas menstruációs görcsöket, vagy éppen pre-menstruációs szindrómát élnek át. Ennek nem kell feltétlenül így lennie! A jóga rendszeres, ha lehet napi szintű gyakorlásával a kellemetlen, olykor fájdalmas tünetek enyhíthetők, akár meg is szüntethetők.

A ciklus négy elemből áll.

Az első rész, amelyet szöveges bevezetővel és anélkül is felvettünk, kifejezetten a vérzés időtartama alatt javasolt.

A második rész a napüdvözlet, amelyet reggelente a ciklus bármely szakaszában gyakorolhatsz, kivéve a vérzés időszakát. A napüdvözletet kétféle verzióban is bemutatjuk, válaszd azt, mely hozzád közelebb áll!

A harmadik rész a menstruációs második szakaszára, a peteérésig ajánlott, amely általában a 16. 17. nap körül következik be.

A negyedik rész a peteérést követő időszaktól a vérzés kezdetéig szól. Ne feledd, a jóga nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot és a terápiát, de támogatja a gyógyulást.

A gyakorlatok rövidek, bárki napirendjébe beilleszthetők 12-30 percet vesznek igénybe.

A ciklusjóga négy eleme most limitált áron, 6000 Ft.ért, 3 jógaóra áráért a tied lehet!

Ajánlott: 14 éves kortól

Oktató: Kun Zsuzsa

CSAKRAMEDITÁCIÓ - FELVÉTELRŐL

A csakrameditáció, a jóga egyik legkellemesebb, és rendkívül hatékony eszköze. A csakrák – azaz energiaközpontok – harmonikus működését támogatjuk egy mély, relaxált állapotban, így az ott lévő érzelmi és mentális blokkok feloldódnak, a testi, lelki gyógyulási folyamatok elindulnak, felgyorsulnak.

A 90 perces vezetett relaxációban a 7 fő energiaközpont – csakra – tisztítása, harmonizálása történik. A csakrákat lótuszvirágoknak vizualizáljuk a relaxációban. Minden csakrákhoz külön megerősítéseket (szankalpákat) rögzítünk a tudatunkba, a mentális síkba, ezzel segítjük a fizikai síkban való leképeződést, a gyógyulást, a pozitív gondolkodást. A relaxációban a vendég általában fekszik vagy ül, ahogy kényelmes neki. Óránkon online valós időben is részt vehetsz, de felvételről is eléred. Órarendünkben bármely szombati napra kattintva megtalálod ezt az óratípust. Válaszd ki a kívánt órát, válaszd ki azt az összeget, amelyet fizetni tudsz és már küldjük is a linket, amely segítségével tértől és időtől függetlenül gyakorolhatsz. 

Ajánlott: 14 éves kortól

Oktató: Marosán Angelika Annapúrná

GERINCBARÁT

A gerincoszlop a fizikai testünk legnagyobb teherviselője. Az ember a mai életmódjával óriási terhet rak erre a tartóoszlopra. Ebből adódóan olyan mozgásszervi problémákkal küzd, amelyet csak célzott, tudatos mozgásterápiával lehet kezelni.

A gerincjóga a hatha jóga testgyakorlatainak és a gerinctorna elemeinek az egyesítésével megelőzi a gerincbetegségeket, gyógyíthatja a már kialakult elváltozásokat. Megtanít a helyes testgyakorlásra. A helyes légzés által többletenergiához, -oxigénhez juttatja a porckorongokat, amelyeknek állapota nagyban meghatározza a gerinc állapotát. Az ászanák vagy más néven  testhelyzetek, és a helyes légzés méregtelenítik a szervezetet, ezáltal beindulnak a test öngyógyító folyamatai. Az ászanákon és a relaxáción keresztül tudatunk a testünk felé fordul, és ezzel egészségi állapotunk is  javulásnak indul.

A gyakorlást a gerincoszlop kíméletes bemozgatásával, az izmok erősítésével és nyújtásával kezdjük, majd  hatha jóga ászanákkal folytatjuk. Ezek tökéletesítik a testtartást, kiegyensúlyozzák a hormonrendszert, a nyirokkeringést és az energiaáramlást. A testünkre való fókuszálás lenyugtatja az elmét, ezzel oldódnak a feszültségek, és mindez együtt elvágja a betegségek gyökerét.

Az óra végi relaxációval a test, az elme nyugalomba kerül, és friss, újult erővel folytathatjuk mindennapi életünket.

Fontos, hogy akut problémával, fájdalommal fordulj szakorvoshoz, és csak azután kezdj az öngyógyításhoz. A jóga nem helyettesíti az orvosi/egészségügyi diagnózist és  ellátást, de kiegészítheti azt és felerősítheti hatásait.  

A gerincjógát  kezdőként kortól, nemtől függetlenül gyakorolhatod, most  valós időben online, de felvételről is eléred. Órarendünkben bármely szombati napra kattintva megtalálod ezt az óratípust. Válaszd ki a kívánt órát, válaszd ki azt az összeget, amelyet fizetni tudsz és már küldjük is a linket, amely segítségével tértől és időtől függetlenül gyakorolhatsz Tamás Edit Ísával. 

Hétfő: 9.00-10.30, 18.00-19.30,

Péntek: 9.00-10.30

Oktatók: Kun Zsuzsa, Tamás Edit Ísá

GYENGÉD FLOW FELVÉTERŐL

Nagyon lassan, csavarodunk, hullámzunk, bemozgatjuk a gerincet még ülő helyzetben. Innen lassú áramlásban folyunk egyik ászanából a másikra, figyelve testünk határait. Az állóképességnövelő álló gyakorlatokat éppen csak érintjük és már megyünk vissza a talajra. Nyújtunk, tágulunk és a végén még egy rövid relax is belefér a 30 percbe.

Tarts velem, nem bánod meg, gyengéden mozgathatod át az egész tested, felfrissülsz, ellazulsz.

Órarendünkben bármely szombati napra kattintva megtalálod ezt az óratípust. Válaszd ki a kívánt órát, válaszd ki azt az összeget, amelyet fizetni tudsz és már küldjük is a linket, amely segítségével tértől és időtől függetlenül gyakorolhatsz Tulipán Ágnessel.

Oktatók: TULIPÁN ÁGNES

HATHA JÓGA

A hatha jógaórákon statikus, kitartott ászanákat gyakorlunk. Itt is végzünk légzőgyakorlatokat és relaxációt. A kevesebb néha több elvén egy-egy ászanát több ideig tartunk meg, megpróbálván elmélyedni benne, megtalálni  jelentését számunkra, és kivetülését testünkre, lelkünkre, a kettő kapcsolatára. A kezdő gyakorlóknak rövidebb kitartás ajánlott, viszont felvehetik egymás után többször is a pozíciót. Néhány óra tematikusan van felépítve, találkozhatsz például célzottan stresszoldó, kimerültség-csökkentő, vagy immunitást erősítő órával.

Csütörtök: 18.00-19.00

Oktató: Debreczeni Lilla

HATHA FLOW

Azoknak az érdeklődőknek ajánljuk ezt az óratípust, akik a főbb jógapózokat már elsajátították és gyakorolják. Ha kipróbálnál egy mozgékonyabb gyakorlatsort, itt a helyed! A légzés-mozgás-áramlás körforgása összpontosításra és jelenlétre kényszeríti az elmét. Tested, elméd megerősödik. Nem utolsó sorban pedig reméljük, hogy felkészít a szabad mozgásra otthoni gyakorlásod során, mely által megtalálod saját mozgásod melódiáját! Élőben online:

Kedd: 18.00-19.30

Csütörtök: 18.00-19.00

Oktatók: Debreczeni Lilla

NAPINDÍTÓ JÓGA

Az óra a Beryl Bender Birch és Bryan Kest amerikai jógatanárok által kidolgozott power jóga jellegű gyakorlás, azaz gyors, egy-egy pózt rövid ideig kitartó mozgássorozat. Célja az erőnlét minden aspektusánal fejlesztése: izomtónus, rugalmasság, állóképesség, egyensúly, a keringés fokozása, javítása. Azoknak ajánlott akik a sportos, aktív, dinamikus jóga kedvelői. 

Gyakorlottabb jógázóknak ajánljuk.

Csütörtök: 8.00-9.00

Oktató: KUN ZSUZSA

STRETCHING FELVÉTELRŐL

A stretching jelentése nyújtás. A stretching célja az izmok rugalmasságának, mobilitásának növelése, melynek segítségével javíthatjuk a megrövidült, feszülő izmok állapotát. Óránk a jóga elemein alapul és hozzájárul az ízületek állapotának javításához is.

Óránkat felvételről közvetítjük. Órarendünkben bármely szombati napra kattintva megtalálod ezt az óratípust. Válaszd ki a kívánt órát, válaszd ki azt az összeget, amelyet fizetni tudsz és már küldjük is a linket, amely segítségével tértől és időtől függetlenül gyakorolhatsz. 

Oktató:  Tamás Edit Ísá

STRESSZOLDÓ JÓGA

A stressz az életünk része, nem tudod elkerülni, hajtóerő a cselekvéshez. Azonban, ha túl nagy a nyomás és nincs eszközöd a levezetésére, az bizony megbetegít.

A stresszoldó jóga egy kiváló eszköz az lelki egyensúly megtartására, visszaszerzésére egy fárasztó nap után.

A stresszlevezetés több módszerét ötvözzük a gyakorlás alatt.

A gerinc alapos átmozgatásával felkészítjük a testet a gyakorlásra.

Az óra középső részén dinamikus erőkifejtéssel, áramlással kiizzadjuk a feszültséget.

Az óra utolsó felében nyújtásokkal, hosszabban kitartott lágy mozdulatokkal oldjuk a görcsöket és kellemes relaxációval stabilizáljuk a lelki békénket. Jóleső fáradsággal, ellazult idegrendszerrel felkészülünk a pihentető alvásra.

Szerda este 17 órakor várlak,  a Hanumán Jóga gyönyörű kis ékszerdobozában.

Szerda: 17.00-18.30

Oktató: Tulipán Ágnes

YIN JÓGA

A jógában az ászana szó eredetileg kényelmes, hosszan kitartott, szilárd és örömteli testhelyzetet jelent.  A jóga egyik legfiatalabb ága, a  yin jóga  a gyökerekhez való visszatérés lehetőségét  adja meg számunkra, akkor is, ha testünk kevésbé engedelmeskedik, mint az indiai  jógiké. A yin jógában viszonylag kevés ászanával dolgozunk. A testhelyzeteket alátámasztásokkal, segédeszközökkel hosszan kitartjuk, oly módon, hogy ellazítjuk az izmokat és engedjük, hogy a gyakorlás a test mélyebb rétegeire hasson. Dolgozunk a meridiánokokkal, a hagyományos kínai orvoslásban kiemelkedő szerepet játszó energiavonalakkal, ízületeinkkel, és a test izmait összetartó, mozgásunkat meghatározó fascia-láncolatokkal. A testhelyzeteket mély befelé fordulással tartjuk meg, így megérezzük és megtanuljuk elfogadni saját határainkat. A pózokat szinte meditatív állapotban tartjuk ki, figyelmünket befelé irányítjuk, s így érzelmi és mentális síkon is erőteljesen dolgozunk. A yin jóga megtanít minket a lassításra és az jelen megélésre, a tudatosságra, türelemre és szeretetre. Minderre nagy szükségünk van a stresszes, rohanó világban. A yin jóga nagyszerű kiegészítője a yang, azaz a dinamikusabb jógagyakorlásnak.

Hétfő: 20.00-21.30

Oktató: Kun Zsuzsa

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga