Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

kun zsuzsa

Kun Zsuzsa

Közel húsz év jógagyakorlás után, túl a fiatal felnőtt koron 🙂 12 évi jógázás után határoztam el, hogy jógaoktató leszek és megpróbálom átadni másoknak mindazt, amit én a jógától kaptam.  Leginkább bádogembernek mondanám magam, akiből már gyermekként is hiányzott minden hajlékonyság. Hihetetlen mozgásigényem mellett a testmozgás kötött formái inkább kudarcot hoztak számomra. A jóga nagy változást hozott. Rádöbbentem, hogy én vagyok a saját testem (és lelkem) ura, nem kell másokhoz viszonyítanom magam, a fejlődésem csak önmagamhoz képest értelmezhető. Ez hihetetlenül jó érzéssel és optimizmussal tölt el.

Szenvedélyesen szeretek jógát tanítani, és hiszek abban, hogy a jóga olyan eszköz a kezünkben, amellyel  életünket jobbra fordíthatjuk. Nem csak hiszek ebben, hanem nap mint nap tapasztalom is.

2019-ben alapítottam társammal együtt a Hanumán Jógát, hogy szolgálhassuk a Buda szívében élő, dolgozó, pihenő embereket.

A Sivananda Jógaközpontban szereztem jógaoktatói képesítést. A Magyar Jógaoktatók Szövetségének minősített oktatója vagyok. Tradicionális jógát oktatok, amelyben a testgyakorlás mellett szerep jut a légzésnek, mantráknak, relaxációnak, pozitív gondolkodásnak. A tradicionális jelző arra is utal, hogy a jóga eredeti elvei szerint igyekszem tanítani, s büszkén vallom magam a megvilágosodott guru, Szvámi Sivananda  tanítványi láncolata tagjának.

A jógaoktató képzés befejezése óta is folyamatosan tanulok, elsősorban a különféle mozgásszervi betegségek korrekciója, terápiája érdekel. Bene Máté Zoltán (jogaterapia.hu) oktatói továbbképzéseinek, s más oktatói kurzusoknak, workshopoknak rendszeres résztvevője vagyok, valamint naprakészen követem a hazai és nemzetközi szakirodalmat.

Megismerkedtem a YIN jógával, elvégeztem Sors Szandra nemzetközileg akkredditált yin-jógaoktatói kurzusát. Ezzel, úgy érzem, egy kicsit közelebb kerültem a jógagyakorlás eredeti minőségéhez.

Alkalmanként szívesen tartok páros jógát is, amely a kapcsolatok rendezésében, fejlesztésében is nagy segítséget nyújthat.

Csak kis létszámú csoporttal szeretek dolgozni, mert így megfelelő figyelmet szentelhetek a személyes szükségleteknek és lehetőségeknek. Hihetetlen öröm látni tanítványaim fejlődését.

Egyéni jógaórák tartását is vállalom.

Szeretettel várlak óráimon!

Hogy mit adhat a jóga? „A Jóga gyakorlásával felülkerekedhetsz minden nehézségen és megszüntethetsz minden gyengeséget. A Jóga gyakorlásával a szenvedést üdvösséggé változtathatod, a halált halhatatlansággá, a szomorúságot örömmé, a kudarcot sikerré és a betegséget tökéletes egészséggé. A Jógagyakorlás segítségével az elme, a test és a beszéd szervei egymással összhangban működnek. Mindenkor nyugodt elmével élhetsz, ha a Jógát gyakorolod. Alvásod pihentető lesz. Megnő az energiád, az életerőd, az élethosszod és az egészséged szintje.”

 Szvámí Sivánanda

Óráim: Gerincbarát, YIN, páros

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga