Hanumán jóga_logo

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

Hanumán Jóga
Hanumán Jóga oktatók

MEGTALÁLSZ AZ ONLINE TÉRBEN IS!

Kedves Jógázó Társunk!
Online óráinkkal továbbra is várunk! A megváltozott körülményekre való tekintettel  néhány óránkat online is elérhetővé tesszük,  hátha, így könnyebben tudsz hozzánk csatlakozni. Célunk, hogy segítsünk neked a megváltozott helyzetben is mozgásban maradni és kapcsolódni közösségünkhez.  Teljes testet átmozgató, lazító, nyújtó gyakorlataink segítenek neked a testi-lelki feltöltődésben, a stresszel való megküzdésben. 
A reggeli órák célja, hogy feltöltődj energiával, készen állj a nap kihívásaira. Esti óráink a befelé fordulást, a stressz elengedését és a nyugodt alvást szolgálják. 
Ha nem tudsz kötött időpontban gyakorolni, több óránkat felvételről is eléred,   így kötetlenül gyakorolhatsz ott és akkor, amikor szeretnél. 
 
Változatlanul honlapunkat ajánljuk tájékozódásra, itt foglalni  és fizetni is tudsz. Válaszd bármelyik óránkat, mindig szeretettel várunk! Ha bármilyen javaslatod, ötleted van, hogyan segíthetnénk jobban, hogyan alkalmazkodhatnánk igényeidhez, milyen órát hiányolsz a kínálatunkból, kérlek, tudasd velünk egy rövid üzenetben vagy levélben. Hálásan köszönjük! 

 

 

Velünk bármikor gyakorol

FELVÉTELRŐL ELÉRHETŐ ÓRÁINK

Hét különböző óratípust rögzítettünk, amelyeket felvételről érhetsz el.
  • ciklusjóga
  • csakrameditáció
  • gerincbarát jóga
  • gyengéd flow
  • alvást segítő jóga
  • yin jóga
  • stretching
 
Csak kattints a honlapon a naptárra, és bármely szombati napon tudod foglalni ezeket az órákat. Foglalj, fizess, amennyit tudsz, és már kapod is tőlünk a linket, amelyen csatlakozhatsz az órához bárhol és bármikor. Mi mindig szeretettel várunk!