Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

PÁROS JÓGA

 Mert mi lehetne szebb, mint egy olyan időtöltés, ami nem csak segít kapcsolódni, hanem közös élményeket teremt, és pozitívan befolyásolja a kapcsolatotokat?

Különleges ajándék önmagadnak, és valakinek, akit szeretsz, aki fontos számodra. Két óra mozgás, játék, vidámság, és még több.

A jóga szó szanszkritul egyesülést jelent, és ez a páros jóga célja is: két ember egyesülése.

A páros jóga segít a kötődés, kommunikáció és intimitás fejlesztésében szinte minden kapcsolatban, legyen szó barátságról, családtagról vagy szerelmedről.

A testtartások megteremtik és táplálják a bizalmat, javítják a kommunikációt, és könnyed, nevetős felszabadult pillanatokat hoznak mindkettőtöknek.  Pároddal számos módon érintkezhetsz ezen az órán, a mozgás, a játék, a légzés, és az érintés segítségével.  Ezért az egyik legszebb ajándék, amit adhatsz valakinek, két óra intenzív közös élmény.

A páros jóga  fejleszti a fizikai és érzelmi támogatást a kapcsolatokban

A partnereknek teljes mértékben egymásra kell támaszkodniuk magának a pózok létrehozásában, valamint az egyensúly, az összehangoltság és a fókusz fenntartásában. Ez nagyszerű módja annak, hogy fejlesszétek a kapcsolatot, miközben megtanuljátok elengedni magatokat, javítjátok a kommunikációt, nyitottak vagytok, és teljes mértékben bíztok egymásban, hogy valóban támogathassátok egymást minden egyes pózban.

 

Emlékezetes közös pillanatokat élhettek meg

A páros jóga középpontjában az adás és az elfogadás áll.  Biztonságot, támogatást kapsz partneredtől, s ezt te is viszonozhatod. Gondolj két emberre, akik együtt mozognak. Képzeld el, hogy megemel, s a következő pillanatban te emeled őt, és nem számít a súly. A lényeg a közös mozgás, amely során kötődést és mesés pillanatokat teremtetek együtt.

 

 

Fotó: Peka Roland

 Megtanultok elengedni

Néha mindannyian túl komolyan vesszük az életet, és mindig ott a kísértés, hogy egy kihívásokkal teli nap után ezt a párunkon vezessük le. A  páros jóga arról szól, hogy megtanuljuk elengedni a gondokat és élvezni az életet! Megteremtjük a játékkal gyermeki énünket és megtanuljuk azt az életet élni, amit szeretünk.

Fejlődik az önismeret és az önbizalom

Azzal, hogy megtanulsz bízni egy másik emberben, elmélyíted azt a képességedet, hogy bízz önmagadban. A páros jóga gyakorlatai feltárják az egymásrautaltság szépségét. Megláthatjuk, hogy amikor vállaljuk a kockázatot, merünk  sebezhetővé válni a másik jelenlétében, kevesebb

 

Megtapasztalhatjátok az érintés erejét

A páros jóga része az érintés is. Az egymásra hatás és a kinesztetikus tudatosság mind-mind fokozza a test teljesítőképességét, és lehetővé teszi, hogy kevesebb erőfeszítéssel mélyebben menjünk bele a pózokba. Megérintünk és megérintünk másokat. A kapott érintést arra használjuk, hogy növeljük egymás iránti tudatosságunkat, és hogy megnyíljunk testünk és elménk nagyobb mélységei felé.

 

Megteremtődik az egyensúly

A  páros jógában nincs adakozó vagy befogadó. Mindkét partner teljes mértékben részt vesz a saját tapasztalatában, mindkettőjüknek megvan a maga világos szerepe, hogy támogassa a másikat – így teremtve meg a tökéletes egyensúlyérzetet.

Fotó: Peka Roland

Ne hagyjatok ki egy a különleges alkalmat, hogy megünnepeljétek a kapcsolatotokat és egymást egy új, izgalmas módon.

Információk:

📅 Páros jógáinkat limitált számban tartjuk, a legközelebbi időpontokat mindig megtalálod a programok menüpontban, illetve az időpontfoglalóban.

🧘‍♀️ Oktatók: Hídváry Zsuzsi, Kun Zsuzsa

🎟️ Jegyek:
Korlátozott helyek állnak rendelkezésre, ne felejtsétek el lefoglalni a helyeteket időben! Jegyek kaphatók online vagy személyesen a stúdióban.

Fogalkozás ára: 5000 Ft/fő

👫 Kinek ajánljuk:
Minden korosztályt szeretettel várunk! Nincs szükség korábbi jóga tapasztalatra. Legyetek kezdők vagy gyakorlott jógázók, ez az esemény mindenki számára elérhető.

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga