Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

Hídváry Zsuzsi

„A jógában az a lényeg, hogy szabadok vagyunk, szabadok mindenféle félelemtől, szorongástól. És ebben a szabadságban megtalálhatjuk a valódi boldogságot.” – Donna Farhi

Fotó: Peka Roland

Szia, nagyon örülök, hogy itt vagy! ☺️

Engedd meg, hogy elmeséljem a saját, jógához vezető utamat, ami talán hasonlóan kezdődött, mint a tiéd.

Az első találkozásom a jóga világával messze nem volt szerelem első látásra. Emlékszem, hogy először pusztán kíváncsiságból próbáltam ki, minden pózban mocorogtam, a gondolataim kavarogtak és egyáltalán nem találtam azt a bizonyos belső békét, ami csak még feszültebbé tett, mert úgy hittem mindenki másnak olyan könnyen megy. Így hát a jóga és én elsőre nem igazán értettük meg egymást.

Aztán az életem egy nehezebb szakaszában újra rátaláltam és úgy voltam vele mit veszíthetek, hát újra megpróbálom. Ekkor kezdtem el értékelni a gyakorlatok nyújtotta fizikai és mentális kihívásokat.

A jóga megváltoztatta az életemet, tudom klisé, de tényleg. ☺️

Ezen az úton járva döntöttem úgy, hogy jógaoktatóként szeretném megosztani veled is mindazt, amit a jóga adhat. Yoga Alliance RYT 200 minősítéssel is rendelkezem és az élethosszig tartó tanulásban hiszek, ezért jelenleg a 300 órás bővítő tanfolyamot is végzem tudásom mélyítése érdekében. 

Az óráimon a holisztikus megközelítésre törekszem, tehát a célom, hogy ne csak testi szinten mozogj, hanem az elmédre, az energiáidra, a figyelmedre, a lelkedre és a szívedre is hatással legyen a gyakorlás.

Hidd el nem kell elképesztően hajlékonynak lenned és nem is kell a leglátványosabb pozíciókban remekelned, ahhoz, hogy szuper jógázó legyél. Mindenki teste egyedi és másra képes, így teljesen felesleges összehasonlítani magad másokkal, vagy a közösségi médián látható látványos fotókkal.

 

Bízom benne, hogy az óráim után mosollyal és jó érzéssel távozol majd, és talán te is megtapasztalod azt a csodát, amit a jóga hozhat az életedbe. Akár most ismerkedsz a jóga világával, akár visszatérsz hozzá, szeretettel várlak a jógaóráimon Buda szívében!

Óráim:

Illetve előre megbeszélt időpontban szeretettel várlak magánórára is, magyar és angol nyelven egyaránt! 

Fotó: Peka Roland

Kapcsolat: zsuzsi@hanumanjoga.hu

A JÓGA & ÉN

Tinédzser éveim elején.

Nem volt elsőre szerelem, bár többször is próbálkoztam. Majd 2020-ban egy nehéz időszakban szükségem volt valamire, ami megerősít és feltölt ebben az időszakban, így találtam meg az utam a jógához, igazi szerelem lett.

Egészséget, harmóniát, életmódot, egységet, kapcsolódást és közösséget.

Camatkarasana, avagy vadóc póz. Azért mondanám a kedvencemnek, mert csodálatosan ötvözi a kihívás izgalmát a játékosság örömével, ebben a pózban, ahogy nyitja mellkast és a szívközpontot, mégis tartást igényel, egyszerre érzem magam erősnek és sebezhetőnek. 

Hogy ne akarjak versengeni saját magammal, és türelem gyakorlása magammal szemben, ha valamelyik aspektusa nem úgy sikerül, ahogy szeretném a gyakorlás során. 

Légy türelmes, nem leszel elsőre tökéletes és nem is ez a cél, a legkönnyebb testgyakorlatok (ászanák) során megismerkedni a jógával és többi már jön magától abban a tempóban és, ahogyan neked van rá szükséged. Ha valami nem megy, nem esik jól, ne félj változtatni, módosítani, úgy, hogy neked jó legyen. Lehet, hogy több oktatóval nem találod meg a hangot, de ettől még ne add fel, próbálj ki minél több órát. A jóga nem az, amit a közösségi médiában látsz! 🙂 Kezd kicsiben, hidd el az apró lépések óriási hatással lesznek az életedre. Sosem késő belevágni!

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga