Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

„A jógában az a lényeg, hogy szabadok vagyunk, szabadok mindenféle félelemtől, szorongástól. És ebben a szabadságban megtalálhatjuk a valódi boldogságot.” – Donna Farhi

IMG_4748

Szia, nagyon örülök, hogy itt vagy! ☺️

Engedd meg, hogy elmeséljem a saját, jógához vezető utamat, ami talán hasonlóan kezdődött, mint a tiéd.

Az első találkozásom a jóga világával messze nem volt szerelem első látásra. Emlékszem, hogy először pusztán kíváncsiságból próbáltam ki, minden pózban mocorogtam, a gondolataim kavarogtak és egyáltalán nem találtam azt a bizonyos belső békét, ami csak még feszültebbé tett, mert úgy hittem mindenki másnak olyan könnyen megy. Így hát a jóga és én elsőre nem igazán értettük meg egymást.

Aztán az életem egy nehezebb szakaszában újra rátaláltam és úgy voltam vele mit veszíthetek, hát újra megpróbálom. Ekkor kezdtem el értékelni a gyakorlatok nyújtotta fizikai és mentális kihívásokat.

A jóga megváltoztatta az életemet, tudom klisé, de tényleg. ☺️

 

Ezen az úton járva döntöttem úgy, hogy jógaoktatóként szeretném megosztani veled is mindazt, amit a jóga adhat. Az óráimon a holisztikus megközelítésre törekszem, tehát a célom, hogy ne csak testi szinten mozogj, hanem az elmédre, az energiáidra, a figyelmedre, a lelkedre és a szívedre is hatással legyen a gyakorlás.

Hidd el nem kell elképesztően hajlékonynak lenned és nem is kell a leglátványosabb pozíciókban remekelned, ahhoz, hogy szuper jógázó legyél. Mindenki teste egyedi és másra képes, így teljesen felesleges összehasonlítani magad másokkal, vagy a közösségi médián látható látványos fotókkal.

Bízom benne, hogy az óráim után mosollyal és jó érzéssel távozol majd, és talán te is megtapasztalod azt a csodát, amit a jóga hozhat az életedbe. Akár most ismerkedsz a jóga világával, akár visszatérsz hozzá, szeretettel várlak a jógaóráimon Buda szívében!

Egyszerű jógaülésben Zsuzsi a yin és hatha jóga oktató.

Óráim:

Szerdánként 19:00-tól – Power yoga (angolul)

Péntekenként 18:00-tól – Yin jóga

Alkalmanként –  páros jóga (Aktuális időpontokat a Facebook oldalunkon, vagy a programjaink menü pont alatt találod.

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga