tulipan agnes 2

TULIPÁN ÁGNES

Nem mondhatom el magamról, hogy a mozgás gyerekkorom óta a lételemem. Elég ügyetlen gyerek voltam. Később kampányszerűen próbáltam barátkozni több mozgásformával, például az  aerobic-kal,  evezéssel, tánccal, jógával).

Végül a jóga lett a befutó, már jócskán 40 fölött. 6 éve jógázom rendszeresen, és  végül életformámmá vált a rendszeres gyakorlás. Így nagyszerű példa vagyok arra, hogy sohasem késő elkezdeni a gyakorlást és folyamatos gyakorlással tökéletesítheted önmagad. A jógagyakorlással egy sokkal mélyebb és igazabb élet nyílt meg előttem, a tudatosság lehetőséget adott a hosszú évtizedek alatt felhalmozott negatív érzelmek és rossz beidegződések átdolgozásában.

A 200 órás alap jógaoktatóképzést a Sivananda Jógaközpontban végeztem 2017- ben. Hálás vagyok a mestereimnek. Gyakorlásomban nem csak a fizikai mozgás (ászanák), hanem a meditáció és a jógaéletmód is fontos szerepet játszik. Oktatói oklevelem megszerzése óta folyamatosan csiszolom magam többféle továbbképzésen ( gerincterápiás, csakrameditáció). 2019-ben a Yogin 300 órás haladó oktatóképzőjén mélyítettem a jógagyakorlásom, tudatosságom,  és a tanításomat többféle jógairányzat metódusaival gazdagítottam. (Iyengar, Astanga, vinyásza flow, kundalíni, yin) 2020-ban a yin jóga és a meditáció mélységeiben merültem el. A saját szádhanám gerincét a kundalíni kriják és meditációk adják. A fizikai gyakorlásban és az óráimon szeretem a dinamikus áramlást ötvözni a hosszabban kitartott ászanákkal.

Szeretettel várlak  hatha flow óráimon a Hanumán Jógastúdióban. Találkozhatunk még hétvégi alkalmakon is, ahol megismerkedhetsz akár a kundalíni energiával és yin témájú gyakorlással, és megtapasztalhatod  a meditáció, légzés és a fizikai gyakorlás különleges élményét is. 

Óráim: Testébresztő hatha flow