Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

TULIPÁN ÁGNES (Preet Viriam Kaur)

Nem állíthatom magamról, hogy mindig a mozgás volt az életem, bár kampányszerűen kipróbáltam ezt-azt. Néha jógázgattam is. 2014- től kezdtem rendszeresen órákra járni és egy idő után lett saját gyakorlásom is.

2017-ben végeztem a Sivananda Jógaközpontban az alap 200 órás oktatóképzést. 2018- ban kezdtem tanítani és még több oktatói továbbképzésen is részt vettem. Hálás vagyok a tanáraimnak, hogy elindítottak az úton. Az igazi elmélyülést a Yogin 300 órás haladó tanárképző kurzusa hozta meg. Itt egy nagyon mély önismereti úton haladtunk, ahol a saját gyakorlás és önvizsgálat alapját a kundalini jóga adta. Megismerkedtem több irányzattal is, ezekből mind használok elemeket a tanításomban.

Ez egy könnyekkel és aha élményekkel teli utazás volt, amiért végtelenül hálás vagyok. Ugyanitt a Yoginnál végeztem a Yin Jógaoktató továbbképzést, aminek az alapját szintén a kundalini jóga adta.

Ennek az utazásnak még nincs vége, mert 2021-ben a Meditáció és Humanológia elnevezésű kurzuson folytattuk a mélyülést és a Yogin Endokrin tanfolyam egy újabb szelete a kundalinivel való munkának. Ezek nem az össze-vissza kapkodás eredményei, hanem egymásra épülő és egyre tudatosabb gyakorláshoz és élethez segítő eszközök.

Fotó: Peka Roland

Fotó: Peka Roland

2021 nyarán a Yogin elvonulás után született meg a küldetés tudat, hogy ezt a tudást amit a kundalini életmód és gyakorlás adott, továbbadjam. Így elkezdődtek a kundalini órák a Hanumán Jógastúdióban. Tengerdy Krauser Ágnes a tanárom áldását adta a tanításomra, még kicsit izgulok, mert ez egy nagy lépés és hinnem kell magamban ahhoz, hogy hiteles legyek, de éreztem a nyomást és ahogy Yogi Badjan mondta „ Ha itt az idő, állj neki és a feszültség megszűnik” Én nekiálltam és téged is várlak az óráimon.

Korábban tanítottam a Légy Fitt Mozgáscentrumban és Szádhana Jógastúdióban valamint a Sivananda Jógaközpontban is. Jelenleg főleg időhiány miatt, csak a Hanumán Jógastúdióban tanítok.

Óráim:

Szerda 17:00 – 18:30 Kezdő gerincbarát jóga

Szerda 17:00 – 18:30 Body and Soul (Kundalini) 

A body and soul óra Yogi Bhajan tanításai szerint épül fel. Bemelegítés, ráhangolódás. Itt szabadon választhat a tanár, akár táncot, akár a hatha jógából vett mozgásokat vagy a kundalíni jóga dinamikusabb rávezető gyakorlatait. Az adott órára eleinte a kezdő kriyák közül választok, később tematikus gyakorlásokat tervezek. Ezek a gyakorlatsorok Yogi Bhajan által megadott sorrendben és időtartamban gyakorolhatók, a mester utasításainak és instrukcióinak betartásával. Minden óra 11 perc meditációval zárul.

Nagyon nagy szeretettel várlak!

A JÓGA & ÉN

Rendszeresen 2014- ben kezdtem. Előtte egy-egy órán voltam.

Egy kolléganőm oktató képzést végzett és kérte, hogy gyakoroljunk vele. Nagyon érezhető volt a pozitív hatása és elkezdett érdekelni a spirituális oldala is.

A rendszeres elmélyült saját gyakorlás.

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga