Barion Pixel

1027 Budapest

Erőd utca 16.
(Az utcáról nyílik a stúdió)

+36 20 481 2810

Online a nap 24 órájában jógázhatsz velünk!

HA JÓGÁZNI KEZDENÉL

Gondold át, miért szeretnél jógázni? Mit vársz a jógaóráktól?

Próbálj ki különböző jógairányzatokat és tanárokat! Ha elmégy egy jógaórára, mondd el, hogy kezdő vagy. 

Ha az oktató nem így viszonyul hozzád, nem segít, esetleg bele akar kényszeríteni, vagy tolni testhelyzetekbe, akkor futás! Keress másik oktatót.

Figyelj magadra, a testedre! Csak Te ismered a határaidat. Figyeld meg, tartsd tiszteletben őket! A határok változhatnak is!  Vigyázz magadra! Mindegy, más hogyan veszi fel a pózt. Te Te vagy!

Lélegezz!

Válts hasi légzésre, és próbáld összehangolni a mozgásod a lélegzettel. Lehet, hogy kell idő, mire meglesz az összhang, de ne add fel!

Találj örömet a gyakorlásban! A jógagyakorlás nem szenvedés! 

Nincsenek szabályok. Vagyis vannak, de ne feledd, a Te életed, a Te gyakorlásod a tiéd. Az oktató segíthet, támogathat ebben, de mondhatja meg helyetted, neked mi a jó.

Ha elszántad magad, szeretettel várunk!

Oszd meg bejegyzésünket!

Kövess minket a Facebookon!

További cikkeink

Holi ünnepe és a színek játéka

A Megújulás ünnepe Amikor a tavasz első sugarai áttörnek a téli hidegen, egy különleges ünnep készül elvarázsolni az embereket szerte a világon: a Holi, ismertebb

Tavaszi napéjegyenlőség

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, akkor is, ha kint havazik. ​A tavaszi napéjegyenlőség 2024 március 20.-án szerdán lesz. Csillagászati értelemben a nap az egyenlítő felett delel, ez a csillagászati tavasz kezdete. Ez az asztrológiai új év kezdete is, amikor a nap kos jegyébe lép. Új élet, új évkör.

hu_HUMagyar

Időpontfoglalás

Kedves Jógázó!

Időpontfoglalása sikeres. Szeretettel várjuk a megadott időpontban.

Hanumán Jóga